جشنواره گردشگری خوراک

دکتر آقامیری در جشنواره گردشگری خوراک: مهارت‌آموزی را به دانشجویان بیاموزیم/تأسیس مدرسه مهارتی در واحدهای دانشگاهی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۲۴ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: با تأسیس مدرسه مهارتی در واحدها و بخصوص تهران غرب، مهارت آموزی را به دانشجویان بیاموزیم.
دکتر آقامیری در جشنواره گردشگری خوراک: مهارت‌آموزی را به دانشجویان بیاموزیم/تأسیس مدرسه مهارتی در واحدهای دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از واحد تهران غرب، دکتر محمود آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سومین جشنواره گردشگری خوراک با گرامیداشت روز استاد و قدردانی از برگزاری این جشنواره، گفت: جشنواره گردشگری خوراک به دلیل وجود دانشجویان باانگیزه و پرتلاش، دارای اهمیت است.

وی تأکید کرد: باید کاری کرد که تلاش‌های دانشجویان در بیرون از دانشگاه دیده شود و این کار زمانی تحقق خواهد یافت که با تأسیس مدرسه مهارتی در واحدهای دانشگاه بخصوص واحد تهران غرب، مهارت آموزی را به دانشجویان بیاموزیم.

سومین جشنواره گردشگری خوراک در راستای منویات مقام معظم رهبری (سال رونق تولید)، حمایت از تولید داخلی با تغییر الگوی مصرف خانواده های ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی، بالا بردن نسبت غلات و کربوهیدرات ها در سبد کالای خانواده های ایرانی و سلامت تغذیه بومی با تکیه بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت برنج های ایرانی ویژه سفره ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

معرفی غذاهای بومی ویژه، اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه، تقویت فرهنگ سنتی تغذیه، استفاده از خوراک بومی ایرانی با ارزش غذایی بالا، افزایش انگیزه نوآوری و بکارگیری خلاقیت های ذهنی دانشجویان گردشگری و هتلداری در حوزه های آشپزی و شیرینی پزی ایرانی اسلامی، توجه به الگوهای غذایی از اهدف اجتماعی سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک بود.

انتهای پیام/

کلید واژه ها: جشنواره گردشگری خوراک


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.